Det her er den perfekte sommerferie trilogi. På med solbrillerne, ud i hængekøjen og læs. Hver bog er på knap 500 sider, så der er rigeligt med læsestof til en god lang sommerferie.

Titte

Bøgerne beskriver en verden, der for mange vil være meget fjern. Vi taler de absolut super rigeste i Singapore og Asien. Der er diamanter, privat fly (i flertal), palæer, intriger, arv og slibrigheder i rige mængder.

Titte

Bøgernes omdrejningspunkt er Nick og Rachel, der forelsker sig i New York, hvor de begge bor og arbejder. Nick har bare lige glemt at fortælle, at han kommer fra en ultra rig og meget gammeldags familie, så da han inviterer Rachel med hjem til Singapore til bedste vennens bryllup, får hun sig noget af en overraskelse. Vi følger de to og hans kæmpemæssige familie, venner og mere eller mindre intrigante bekendte.

Bøh!!

Det første bind i trilogien Millionæren fra Singapore er allerede filmatiseret under navnet Crazy Rich Asians, og snart følger filmatiseringen af både bind to og tre.

Jeg var underholdt fra første side, og har læst alle tre bøger i rivende fart. Hvis du søger letfordøjelig sommerlitteratur med et vidunderligt, vanvittigt og exceptionelt stort persongalleri i omgivelser, du ikke er bekendt med, så skal du læse dem her.

Trilogien er skrevet af Kevin Kwan, der er født og opvokset i Singapore, bøgerne er solgt til udgivelse på 32 sprog, så det er vist ikke kun mig, der føler mig virkelig godt underholdt.

kewinkwanbooks.com kan du læse mere om forfatteren, og på politikensforlag.dk kan du finde dine egne eksemplarer.

Tak til forlaget for anmeldereksemplar af bøgerne.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *