Marts byder på to festivaler jeg glæder mig til: Først på måneden Danmarks Læringsfestival og sidst på måneden Københavns Bibliotekers Børnelitteraturfestival: Vi elsker bøger

Den første får et kort besøg én af dagene, jeg når ingen oplæg, jeg skal bare snuse rundt. Men til Vi elsker bøger har jeg været på jagt i programmet og fundet lige de arrangementer jeg helst vil til, det var en del – og heldigvis er det i sagens natur både baby- og børnevenligt. 

I denne måned fortsætter jeg Ibbys Læseudfordring 2020, og skal læse en bog hvor hovedpersonens navn starter med M. Jeg bad om hjælp på Instagram og Facebook, og fik flere gode bud end de tre, jeg selv havde tænkt på. Mit valg er faldet på den franske klassiker Madeline.

Den 26. marts får genindspilningen af Little Women dansk premiere, og jeg glæder mig. Jeg er i gang med en genlæsning, så jeg er helt klar. 

Derudover byder marts på mange gode læseoplevelser og anbefalinger jeg vil dele med jer, så jeg håber, I vil læse med.

Kærlig hilsen Josefine.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *