IMG_0738Kniber det med at komme ud af døren til tiden om morgenen? Og har du opbrugt alle dine undskyldninger? Så iler jeg med assistance. Bogen her bugner nemlig med gode og brugbare jeg-kommer-for-sent-undskyldninger lige til at bruge og gøre til dine egne.

”Hvorfor kommer du så sent?” – spørger læreren, og så går det ellers derudaf med kæmpemyrer, kanoner, ninjaer, en megastor abe med en forkærlighed for busser, en cirkusparade, et magisk multifunktionsbælte (har vi ikke alle sådan et?), et privatfly, en tidsmaskine og meget mere.

IMG_0739Jeg kommer for sent, fordi… er i familie med Jeg fik ikke lavet mine lektier, fordi… den kan du læse om i dette indlæg.

Jeg kan godt lide de her bøger, de er sjove, illustrationerne er finurlige og anderledes, og man kan ikke andet end smile lidt.

Det er Davide Cali, der står bag alle undskyldningerne, og Benjamin Chaud der laver illustrationerne. Bøgerne udgives herhjemme af lamberth.dk.

Tak til forlaget for anmeldereksemplar af bogen.

IMG_0737

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *