IMG_1886

Forlaget Carlsen har i samarbejde med magasinet Vores Børn udgivet fire bøger sprængfyldt med informationer indenfor emnerne motorik, sprog, madglæde og pleje.

I Dit lille barns motorik er der tips at hente for forældre med børn indenfor aldersgruppen 0 – 24 måneder. Hvordan undgås et fladt baghoved? Hvordan får man sit lille barn til at elske at ligge på maven? – og hvilke lege kan man lege med den lille tumling?

I Dit barns sprog – fra nyfødt til tumling er der fokus på det lille barns sprog. Bogen indeholder også en miniguide til babytegn, en artikel om humor i børnehøjde og en guide til højtlæsningen.

I Madglæde for børn er det maden, der kommer under kærlig behandling. Jeg kan godt lide bogens tilgang, der løftes ingen fingre, men der gives gode råd. Bogen er krydret med opskrifter, man kan lave sammen med det lille barn.

I Dit barns pleje – fra top til tå finder du gode råd om alt fra babymassage, de første tandlægebesøg, røde numser til de første hudafskrabninger.

Fælles for alle fire bøger gælder det, at de er fyldt med fine fotos, sarte farver og faktabokse. Bøgerne er meget indbydende, og som forældre føler man sig ikke talt ned til. Der gives en kæmpe flok af gode, velmenende og fornuftige råd, der understøttes af forskning på området.

Bøgerne er den perfekte barselsgave – drop sparkedragten eller den lille bamse, og køb i stedet en af de her bøger. Jeg tror helt sikkert forældrene bliver glade for dem.

Du kan finde bøgerne på carlsen.dk – og du kan besøge Vores Børn på voresborn.dk.

I anledning af foråret kommer der i morgen en dejlig forårskonkurrence her på Mit Bogskab, hvor du får mulighed for at vinde alle fire bøger.

Tak til forlaget for anmeldereksemplar af bøgerne.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *