img_1251Det her er den tredje bog i rækken om Verdens 100 vildeste, farligste og nu mærkeligste dyr. Bogen indeholder 100 mærkværdigheder formet som dyr, udvalgt nøje af Sebastian Klein.

Han har, som i de andre bøger, forsøgt at rangliste dem, så det absolut mest mærkelige af alle dyr kommer ind på 1. pladsen. Og nej – min kære læser – jeg afslører sandelig ikke her, hvad det er for en krabat.

img_1247Denne bog fortæller om dyr, jeg ALDRIG før har hørt om. Men jeg indrømmer, der måske heller ikke skal så meget til. Jeg er ikke en dyreekspert, og dyr var ikke ligefrem et interessefelt hos mig som barn. Det laver jeg om på nu, med Verdens 100 mærkeligste dyr under armen.

img_1252Jeg spår det her bliver en, vi kommer til at læse mange gange herhjemme. Fuldstændig som det er tilfældet med de to foregående. Du kan læse om den vildeste her, og de farligste her.

Du kan finde dit eget eksemplar på carlsen.dk.

Tak til forlaget for anmeldereksemplar af bogen.

img_1253

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *