IMG_5956

Da jeg spurgte min datter, hvad hun ønskede sig i julegave var det lidt pudsige ønkser, hun fandt frem til. Eksempelvis ønsker hun sig et oliventræ, et vækkeur og en ny lommelygte. Og ALT fra Sylvanian Families, også det hun har i forvejen. Så øhm… jeg har tilføjet lidt ekstra ønsker på hendes ønskeliste:

Hr Skægs ABC

Bogstaver er et hit. Hr. Skæg er et hit. Det her må være en perfekt gave.

Børnenes Dyreleksikon

Mulighed for at lære mere om dyr. Også meget relevant for mig. Jeg er ikke god til dyr. Som i virkelig ikke!

 

Jeg ønsker mig også bøger, jeg læser nemlig andet end børnelitteratur – indrømmet – det er ikke meget, men jeg elsker at læse, og ville gerne læse endnu mere end jeg gør nu.

Denne dag, et liv

 

En biografi om Astrid Lindgren – det kan da kun være godt! Jeg har tidligere læst Jens Andersens biografier om H.C. Andersen og Tove Ditlevsen, og de var gode. Så en Astrid Lindgren biografi – det er lige noget for mig!

Den flammende verden

Jeg har længe gerne ville læse mere af Siri Hustvedt. Jeg håber den er lige så god som Det, jeg elskede.

Brudzone

Jeg har ikke læst Jonathan Franzen endnu. Jeg er bange for det er lige til #sortlitterærsamvittighed.

De forbandede

Den ser så god ud! Så bare derfor.

Kære Julemand,

Jeg håber du har læst med.

Kærlig hilsen Josefine.

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *