IMG_8478

 

Yeah – vinterferien rammer de fleste i eftermiddag.

Hjemme hos mig kommer den noget så kærkomment, jeg har virkelig glædet mig.

Vinterferien skriger jo på stearinlys, varm kakao en masse højtlæsning – her får du mine bud på gode vinterferiebøger.

IMG_6124

Mimbo Jimbo og vennerne er klædt i vinterhvidt i Mimbo Jimbo og den lange vinter, du kan læse mit indlæg her.

IMG_8477

Den lille og ret kære årstidsbjørn, Bruno, har det iskoldt i Vinter, jubler Bruno. Du kan læse om vinter Bruno i dette indlæg.

IMG_8545

I den ret fantastiske Stína Storedyne møder vi en frossenpind af de helt store, udfordringen er bare, at det også forhindrer hende i at få venner. Det er en vældig fin bog om at turde. Den her bog bør virkelig læses under en dyne eller/og med en kop varm kakao. Du kan læse om den her.

IMG_8481

Vintervrimmel er en vinter findebog for de mindste. Bum! Ikke så meget mere at sige der, læs om den i dette indlæg.

img_1159

Uh – den har det altså koldt den her Blå Pingvin. Den er også ret alene, for den er blevet forladt af de andre pingviner, men heldigvis sker der noget. Læs mere her.

img_1671

Bogen om Snemanden kan blive kaldt en julebog, jeg siger vintereventyr, og tøver derfor ikke med at anbefale den til vinterferien. Læs mere i dette indlæg.

IMG_0990

Bare kald mig Tofte handler om en lille brun bjørn i en helt hvid by. Det er en fin fortælling med meget på hjerte. Du kan læse om den her.

IMG_9867

Synes du som Arne, også det her vinter bare er noget koldt sjask man skal rejse væk fra? Ja, så skulle du tage at læse Arne i de varme lande. Det er altså en ret sjov bog om en noget forfrossen isbjørn. Du kan læse om den her.

God fornøjelse – og god vinterferie.

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *