IMG_6061

Det er tid til nytårsforsætter. Og på en side der handler om børnebøger, må det naturligvis være nytårsforsætter af bog slagsen.

Jeg skal læse bunkevis af børnebøger i det kommende år, men der er to, jeg særligt vil kaste mig over; Mimbo Jimbo og Bjørnen Paddington. Kender jeg dem ikke? – tjoh…

Jeg er ligesom aldrig rigtigt kommet i gang med Mimbo Jimbo. Der findes efterhånden en hel del, og jeg vil gerne lære universet at kende. Så 2015 bliver året, hvor jeg med åbne arme kaster mig mod Mimbo Jimbo. Jeg glæder mig! Du kan finde dem her.

Den næste bog er Bjørnen Paddington. Det er jo en ældre sag, man fristes til at sige at Paddington altid har været der. På trods af det kender jeg bjørnen dårligt. Jeg mindes ikke rigtig at have fået den læst højt som barn, og jeg har heller ikke selv fået læst den. Men 2015 bliver året, hvor jeg lærer Paddington at kende. Lige i tid til også at se filmen, der kommer om den lille fyr. Du kan finde en Paddington bog her.

Da jeg jo egentlig også læser andet end børnelitteratur, har jeg også en form for litterær sværvægter, jeg gerne vil kaste mig over:

IMG_6069

Jeg startede på den for fire år siden. Jeg var højgravid, og jeg kunne slet slet ikke samle mig om den. 2015 bliver året. Hvem ved, måske får jeg læst dem alle tre!

Giganternes Fald kan du finde her.

Har du bognytårsforsætter? Skriv dem her eller brug #bognytårsforsæt på Instagram. Jeg glæder mig helt vildt til at se, hvad I gerne vil kaste jer over i 2015! God læselyst!

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *