IMG_9250Oh la la – hvis der er noget sådan en bogblogger godt kan lide, så er det da bogudsalg.

Jeg var et smut forbi Arnold Busck, hvor det gik løs i går. Jeg var på barnevognstur og smuttede ind for at snuse rundt. Men mærkværdigt nok var lille Agnes nede i barnevognen ikke helt med på den. Så efter ca. to minutter stak hun i et kæmpe hyl. Summasummarum jeg fik ikke set mig nok om. Dog nåede jeg at snuppe tre nye bøger, og hente min lækre udsalgs goodiebag fra Arnold Busck med to selvvalgte udsalgstitler og andre lækkerier.

IMG_9246Så alt i alt blev det til fem nye bøger, hvor af de to blev købt som en gave til min kæreste. Han har lige været på slagterkursus hos Gourmandiet, så en bog om bøffer og svin må da lige være sagen.

IMG_9247Derudover fandt jeg lidt ekstra inspiration til retter herhjemme, det kan man jo godt have brug for.

Du kan se Arnold Buscks store bogudsalgskatalog her.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *