I dag er en ganske særlig dag, det er nemlig Mit Bogskabs fødselsdag.

Mit Bogskab fejrer tre års fødselsdag med flag, bøger og en konkurrence.

Du kan vinde én af mine personlige favoritter; Den utrolige historie om den kæmpestore pære, du vinder både bogen og to billetter til filmen, der lige har fået premiere. Yeah! – Det er da en ret godt præmie.

Hvordan deltager du, spørger du.

Enkelt, svarer jeg.

Du skriver en kommentar til dette indlæg, hvor du skriver hvilke tre børnelitterære karakterer, der er dine yndlings. Du kan også deltage på både Facebook og Instagram.

Jeg finder en vinder mandag den 23. oktober – held og lykke.

Tak til Gyldendal for bog og biografbilletter.

Udover at fejre fødselsdagen med en konkurrence, har jeg også fundet mit første indlæg og ikke mindst billede frem, det får du her.

Egentlig var min drøm en fysisk butik fyldt med bøger. Måske også et par gode lænestole, dejlig the og et skønt stykke kage (og egentlig en evig efterårs eftermiddag med lige dele sol, blade i gyldne farver og lidt blæst, ikke for meget, udenfor). Sommetider ville der også være højtlæsning i butikken, og i et hjørne kunne man sætte sig hen i et skriveværksted, og skrive sin egen historie. I kan læse mere om det og den lidt hemmelige inspirationskilde under Om Josefine.

Det kan være at den drøm kan opfyldes en dag. Lige nu er der den her side. Og håbet er at drysse lidt af de samme ingredienser ud over herinde.

Jeg vil gerne give, forhåbentlig god, inspiration til højtlæsningsbøgerne – lige fra de gamle og gode og over til de nyere. Derudover vil jeg fortælle lidt om bogstav og læseindlæring, så de af jer der har børn i den alder kan finde lidt inspiration til det. I kan læse en anelse mere om min faglige baggrund under Om Josefine.

Jeg vil også komme med anbefalinger til de første bøger, der kan lånes eller købes, når jeres børn eller børnebørn skal læse selv.

Måske kan forfatterhjørnet også blive til noget, og det lækre stykke kage, kan måske klares med en månedlig kageopskrift, som I selv kreerer hjemme.

I er meget velkomne til at komme med kommentarer.

Kærlig hilsen Josefine.

4 thoughts on “Fødselsdagsfest!”

  1. Uh, det er jo faktisk ret svært!!

    Min mor siger, jeg elskede Peter Pedal – mine børn gør også, og det er nu altså også en hyggelig figur.
    Musen og motorcyklen må også nævnes – hvem, tænker du måske? – tja, fra en nok lettere ukendt bog, men ikke desto mindre en bog, jeg fik læst højt mange gang, om en lille mus, der fik en legetøjsmotorcykel at køre på.
    Alle børnene i Bulderby – åh, hvor var der skønt i Bulderby – og det er der stadig.

    Tillykke med fødselsdagen! 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *