Med masser af nyttige tips til en gyselig heksefest.
Med masser af nyttige tips til en gyselig heksefest.

 

I lighed med Spøgelsesbogen er denne Gys og Gru også en antologi med en del år på bagen. Den indeholder en række ækle historier og spøgelsestips.

Jeg kan specielt godt lide ”Sådan genkender man en heks” af Roald Dahl. Den handler om en mormor, der fortæller barnebarnet om en heks’ karakteristika. Jeg kan røbe at en heks altid går med handsker og paryk, og at deres spyt kan være blåt.

Derudover er der virkelig gode tips til at holde en heksefest, hvis det det var det man gerne ville her op til Halloween, man kan eks. lære at lave ormeæbler, sennepslorte, fluesvampe, edderkopper og rotter. Ad bad!

Jeg behøver næsten ikke at nævne at jeg end ikke har præsenteret den for min datter. Jeg ved det vil være for uhyggeligt. Alt for uhyggeligt endda.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *