Åhr ja den er fin den her bagebog! Hakkebakkeskovens bagebog er blevet til i forlængelse af filmen Dyrene i Hakkebakkeskoven, og langt de fleste af bogens billeder er derfra.

Jeg har altid været ret vild med minature universer, og sukket efter at lave sådan et lille mini univers. Da jeg var et lille barn skulle det være med dyr, og da jeg blev et større barn, forelskede jeg mig hovedkulds i dukkehuse for voksne i 1:12. Og hvis du presser mig en anelse kan jeg røbe, at jeg stadig drømmer lidt om at bygge et monstrum af et dukkehus i 1:12 – og nej – det skal ikke være til mine piger. Drømmen lever decideret, når jeg ser i den her bog.

Hvis du er vild med Hakkebakkeskoven og kogebøger for børn, så er den her lige noget for dig. Bogen er naturligvis oversat fra norsk, hvilket opskriften på Havrekiks afslører til fulde. Min påstand vil nemlig være, at det kun kan forekomme i en norsk bagebog for børn, at der er lagt en skive myseost ovenpå kiksen. Jeg er vild med det!

Bogen er skrevet af Maria Villmones Bondeson, og udgives herhjemme af Gyldendal.

– og nu må I have mig undskyldt for jeg skal ud og bage Ostemuffins med gulerødder, kålrabi og persille. Det er uglens yndlings.

 

One thought on “Hakkebakkeskovens bagebog”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *