Det er tid til årets anden måned, og jeg spår, vi får regn.

Udover regnfulde ture så byder måneden på vinterferie, fastelavn, den internationale pandekagedag, MGP – og naturligvis en masse læsning.

I vinterferien skal jeg på Vinterskattejagt hos Børnenes Boghandel, hvor frække børnebogskarakterer har stjålet overtøj og kælke fra pigen og drengen fra Børnenes Boghandel. Det kalder jo på en skattejagt.

Jeg skal også nå en tur i Cinematekets Børnebiffen, der bl.a. viser Ib er forsvundet for de 3-5 årige.

Fastelavnssøndag skal jeg Slå bogen af tønden på Gyldendal. Jeg tager min fire årige Tante Sofie med mig.

I denne måned fortsætter jeg IBBY’s læseudfordring 2020, og nu gælder det ”En bog med et spørgsmål i titlen”, og mit valg er faldet på Blev du til ved et knald? Glæder mig. Derudover bliver det sikkert til mange andre gode læseoplevelser.

Jeg håber, du vil læse med i februar.

Kærlig hilsen Josefine.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *