IMG_1901

Sidste påske kastede jeg mig ud i den helt store påske udfordring – jeg ville finde det perfekte æg. Efter en ægge smagning i kombinationen mørk choko/marci konkluderede jeg, at Peter Beiers æg var det, jeg bedst kunne lide. Men der var helt åbenlyst to, der manglede. Jeg havde hverken skaffet et æg fra Magasin Chokolade eller Frellsen Chokolade. Helt klart en fejl. Men intet er jo som bekendt så skidt, at det ikke er godt for noget – og derfor måtte jeg igen i år kaste mig ud i en ægge smagning.

Jeg indkøbte sidste års vinder æg fra Peter Beier, og ét fra Magasin og ét fra Frellsen, på fotoet ses til venstre ægget fra Frellsen og i midten ægget fra Magasin Chokolade.

Jeg har ikke givet point denne gang, så jeg hopper direkte til konklusionen…

Magasin Chokolade laver et hamrende godt mørk choko/marci påskeæg. Punktum. Det er så godt at det giver Peter Beier kamp til stregen, og lige denne dag med netop disse to æg, kunne jeg (og min medsmager) bedst lide Magasins bud på et klassisk påskeæg. Mums!

Nyd denne sidste påskedag – fra i morgen er det igen bare lidt mærkeligt at spise chokolade formet som æg – så giv den gas i dag!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *