images 2

 

Da jeg var lille kunne jeg godt lide kassettebånd med oplæsning på. Drøn hyggeligt! Så da jeg sad første gang med bog app’en Manta og Skovpiraterne, tænkte jeg: Næh hvor hyggeligt – det er jo ligesom de gamle kassettebånd med historiefortælling på. Og så blev jeg lidt skuffet. For jo jo sjovt nok det er en app, men ikke rigtig noget nyt under solen.

Jeg kan jo lige så godt indrømme det, det tog mig ret lang tid at lure at den kunne mere den her app. Ikke nok med man kan få historien læst højt, man kan dælme også trykke på skærmen, og så er der mere lyd, udtryk, ændringer – det er altså her det interaktive kommer ind i billedet. Dét vokser historien og oplevelsen af. Så jeg er slet ikke skuffet mere, for det er decideret en postiv videreudvikling af min barndoms kassettebånd.

Det her er uden tvivl en historie og et univers der vil gå rent ind hos aldersgruppen 5 – 8 år. Historien kan både læses selv og altså blive læst højt.

App’en kan købes i App Store. Men du kan også være heldig at vinde den (fra App Store). Du kan deltage her ved at lægge en kommentar til indlægget, hvor du skriver hvorfor netop du skal vinde. Du kan også deltage på Facebook og på Instagram. Det er helt i orden at give den gas alle tre steder, for optimale vinderchancer!

Konkurrencen løber frem til fredag den 1. maj kl. 12.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *