IMG_9632Se det her er en bog, der kalder på god tid. En søndagsbog om man vil.

Pierre en Labyrintdetektiv – Jagten på den stjålne labyrintsten er en form for Find Holger Deluxe Gold Edition.

Bogens hovedperson er naturligvis labyrintdetektiven Pierre. Han bor i Operabyen, hvor han har til huse i en murstensgarage.

Pierres ven, Carmen, kommer en dag farende. En stor forbrydelse er sket. Carmen har et brev fra den gådefulde Hr. X, og et avisudklip om den stjålne labyrintsten. Labyrintstenen udmærker sig ved at kunne forvandle alt til labyrinter, se – det kan godt gå hen og vanskeliggøre dagligdagen for Operabyens beboere, hvis hele byen forvandles til en labyrint. Noget må gøres, Pierre må i sving!

IMG_9638Fra byens museum, hvor labyrintstenen er stjålet, går nu den vilde jagt gennem byen. Vi er bl.a. i byens centrum, til ballonfestival, i den mystiske landsby ved skoven, i den glemte by, til havs og på det mystiske marked.

Gennem alle labyrinterne er der ekstra opgaver, der skal løses. Hvert opslag bugner af detaljer og man kan stirre sig fuldstændig blind.

Jeg er fuldstændig betaget af den her bog. Den er simpelthen intet mindre end fantastisk.

Jeg glæder mig til at krybe ind under et tæppe sammen med Molly (om et par år), og se om vi sammen kan hjælpe Pierre og Carmen i jagten på Hr. X og labyrintstenen.

Labyrintbogen er lavet af Hiro Kamigaki og IC4Design. Herhjemme udgives den af People’s Press. Den kan blive din på saxo.dk, og her på theguardian.com kan du se et par af opslagene fra bogen.

Tak til forlaget for anmeldereksemplar af bogen.

IMG_9636

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *