Juhu der er nyt fra Mira. Mira har fået sin egen kalenderbog, og det er der virkelig meget godt at sige om. Jeg er jo en meget begejstret Mira-læser, og ville sådan ønske den havde været der, da jeg var i den direkte målgruppe. Det er min ældste datter heldigvis, og hun er virkelig Mira fan.

Mira er blevet ældre end i de første udgivelser, og hun lever i høj grad et liv med venner og veninder. I lighed med de andre Mira bøger blandes forskellige genrer, dog fylder romanen mere end graphic novel i Miras jul, der er opskrifter, DIY guides, en test og skabeloner.

Vi følger Mira, der skal navigere mellem sin mors og fars følelser i forhold til julen – for hvor og med hvem skal Mira egentlig holde jul? Så er der nissevenner i klassen, og den leg løber desværre løbsk for Mira, der bliver rigtig ked af det over en strid nisseven. Derudover skal der laves og købes julegaver, og der skal grubles over hvad man mon selv får. Og så er der Gunnar der giver sug i maven. Åh altså… – det her er en dejlig kalenderbog for tweenpigerne (og deres mødre).

Jeg glæder mig allerede til mere Mira.

Mira er skrevet af Sabine Lemire og illustreret af Rasmus Bregnhøi. Du kan læse mere om Mira her og her.

Find dine egne Mira bøger på gyldendal.dk

Tak til forlaget for anmeldereksemplar af bogen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *