IMG_6738

Jeg synes, det er super hyggeligt at have et par tema/sæson/højtids bøger klar til forskellige tidspunkter på året. Eksempelvis er jeg stor fan af julebøger, og pakker dem ned efter julen, så det lidt bliver, som at få nye bøger, når de kommer frem igen. Du kan læse om vores julebogssamling i dette indlæg.

Så missionen var ret klar, jeg skulle da selvfølgelig finde en masse dejlige påskebøger. Det viser sig bare, der findes ikke specielt mange. Langt de fleste er klippe klistre bøger, i stil med; sådan klipper du et påskeæg på 100 forskellige måder. Super fint – det var bare ikke lige det, jeg var på jagt efter.

Jeg har fundet en anelse, og dem kan du læse om de næste par dage. Og hvis nu du ligger inde med fantastiske tips til påskebøger for børn, så skriv endelig en kommentar eller en mail, så jeg kan blive opmærksom på dem.

Det første påskebogs indlæg kommer på bloggen senere i dag. Lige i tid til at fange bøgerne selv, hvis du også synes, det er herligt med tema/sæson/højtids bøger. Mundret – I know!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *