IMG_6839

Sebastian sover stadig i sin babyseng. Det er han ikke tilfreds med mere, for han går nemlig i skole, og de andre driller ham med det, og kalder ham baby Sebastian. Ikke morsomt! Sammen med sin mor og far beslutter han sig for at få en større seng. Det går alt sammen strålende lige indtil det bliver puttetid.

Det her en rigtig fin billedbog. Jeg vil glæde mig til at læse den højt for Molly, der i en alder af fire år fortsat sover i midten af dobbeltsengen.

Forleden spurgte jeg hende, hvornår hun tænker at sove i sin egen seng. Svaret var: Når jeg bliver 16 eller 74 år. Så øhhh…der er lige lidt tid at løbe på endnu.

Tilbage til bogen. Den er skrevet og illustreret af Manuela Olten, som også stod bag en all time favorit herhjemme: Tror du, at monstre findes i virkeligheden?

Den er udgivet på Lamberth, og lige nu er det deres Goodie-bog. Og hvad er så det? Ja, det er altså en hel bog, du kan få med gratis, hvis du køber en anden bog hos dem. Du skal bare selv betale for bogens porto. Meget god deal da. Du kan læse mere om det lige her.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *