IMG_8461Mine damer og herrer – jeg giver jer: Verdens 100 farligste dyr – den farligste bog du nogensinde kan læse…

Sidste år udkom Verdens 100 vildeste dyr. Sebastian Klein havde udvalgt de 100 dyr, han syntes, var de sødeste, vildeste, farligste og allermest fantastiske. Denne her gang er der udelukkende fokus på de farligste. Alle dyr er listet efter, hvem der slår allerflest mennesker ihjel. Se det er ikke læsning for sarte sjæle.

Bogen er bygget op fuldstændig som forgængeren. Hvert dyr har et dobbeltopslag, hvor der er billede, tekst og faktaboks om dyret. Denne bogs faktaboks har fået tilføjet den grumme: Registrerede dødsfald.

På Bogforum hørte jeg igen i år Sebastian Klein fortælle om dyr. Han er virkelig en eminent fortæller, og man bliver fuldstændig opslugt.

Efterfølgende signerede han bøger hos Børnenes Boghandel, og jeg tror nok, der er en der bliver starstrucked juleaften, når hun åbner den her bandit.

IMG_8466Jeg glæder mig enormt til at læse den højt for Molly. Vi er i skrivende stund igen igen i gang med Verdens 100 vildeste dyr herhjemme, så det bliver skønt at føje endnu en Sebastian Klein bog til vores samling.

Bogen udgives af Carlsen, du kan finde den på carlsen.dk.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *