IMG_5737

Sebastian Klein har udvalgt de 100 dyr i verden, han synes er de sødeste, vildeste, farligste og allermest fantastiske. Det er der kommet en sød, vild, farlig og fantastisk bog ud af.

De udvalgte dyr præsenteres i alfabetisk rækkefølge, og til hvert dyr er der et billede, en lille historie om dyret og en faktaboks med vægt, levetid, føde, hastighed, længde, levested og kuldstørrelse.

Bogforum hørte jeg Sebastian Klein fortælle tre dyrehistorier. Han fortalte virkelig godt, og på trods af jeg ikke lige var i målgruppen for hans fortællinger, var jeg fuldstændig tryllebundet (og muligvis lidt starstrucked over at se Sebastian Klein fra Ramasjang, jeg skal ikke kunne sige det!)

Jeg glæder mig til at læse Verdens 100 vildeste dyr sammen med min datter. Hun er betydelig mere dyreinteresseret end jeg er, så der er slet ingen tvivl om at vi begge to kommer til at lære en masse nyt.

Bogen er en oplagt julegaveidé, og jeg kender da et par stykker der får den (af mig!).

Find den på carlsen.dk

 

3 thoughts on “Verdens vildeste Sebastian Klein”

  1. Den glæder jeg mig til at læse formuen datter. Jeg ville også være starstruck over at møde Sebastian Klein 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *