IMG_6638

I marts vil jeg gerne:

Udenfor (og nyde foråret). Når jeg nu er udenfor vil jeg gerne tænde et bål, lave snobrødsdej, finde gode pinde og smække snobrød over bålet. Mums! Jeg husker snobrød som tæt på magiske, fra jeg var barn. Så nu er det min datters tur til opleve magien.

Se Karius og Baktus på Teater V med min datter. Karius og Baktus er et monster hit herhjemme i øjeblikket! Så en tur i teateret for at se på de små fyre, kan kun blive en stor succes.

Allerede i marts’ første uge, skal jeg besøge Danmarks Læringsfestival i Bella Center. Jeg skal derud med en kollega onsdag. Inden jeg tager derud skal jeg granske programmet, så jeg ikke bliver handlingslammet, når jeg er der.

Se Billy Elliot på Det Ny Teater. Min mor har inviteret mig. Jeg glæder mig .

Genlæse Skammerens Datter, jeg læste den da jeg lige var startet på læreruddannelsen, så det er et stykke tid siden. Når jeg har læst den, skal jeg i biografen og se filmen, der får præmiere den 26. marts. Du kan finde bogen her, og se traileren her.

Gennemføre min Challenge hos Senses. Jeg skal gerne derud hver dag i 21 dage, og være til yoga, reformer og løb. Jeg satser på at gå foråret i møde i top god form.

Lave en date for min kæreste, hvor vi skal ud at spise og i biografen og se Teorien om Alting. Den ser ret god ud, synes jeg.

I februar ville jeg gerne have haft lavet bogstav magneter til køleskabet. Jeg nåede det ikke. Det laver jeg om på i marts.

Læse bunkevis af gode bøger, der kan komme på bloggen. Jeg starter med Lars Daneskovs tre bøger om Anton og Molly, Lisa Aisatos Ib er et æg og Dorte Lilmoses Barnet med abearme.

Glædelig første forårs måned til alle!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *