IMG_0070I november glæder jeg mig til…

Bogforum! Det er min festival. Jeg har aldrig prøvet Roskilde eller Skanderborg eller noget som helst andet, der rimer på festival. Men Bogforum – det er lige mig. Jeg har nærstuderet programmet (som alle festivalentusiaster), og jeg storglæder mig. Jeg arbejder på et indlæg, hvor du kan læse mine anbefalinger til alle tre dage.

At tyvstarte på december – som klart er min yndlingsmåned! Jeg skal nemlig læse kalenderbøger, så de kan komme på bloggen i rette tid.

At lave pakkekalender til Molly. Ja nu vi er ved december, så skal jeg også have styr på den. Jeg er i gang, men jeg skal bruge flere for at komme op på de magiske 24 stk.

Barsel! Jeg er allerede startet på den, men jeg ser godt nok frem imod, det fortsætter. Jeg har lidt gøre-hjemmet-klar-projekter. Jeg skal have reorganiseret min bogreol, den trænger decideret til en kærlig hånd. Jeg skal rydde op i mit jeg-kan-ikke-lukke-døren-rodeskab, og jeg skal sy nyt betræk til min sofapuder.

Den nye Anton og Molly bog. Herhjemme er vi kæmpefans af Lars Daneskovs serie om vennerne Anton og Molly. Den 27. november udkommer det fjerde bind. Hurra!

Morderens Abe. Bedst som den vandt Nordisk Råds Børne og Ungdomslitteraturpris 2015 og havde udgivelsesdag herhjemme, kom et venligt postbud med den til mig. Der er altså store fordele ved at være bogblogger.

Julegaver. Jeg indrømmer det gerne, jeg er en planlægger. Min drøm er at have julegaverne i hus inden decembers start. Eller i hvert fald de fleste. Jeg har en kæmpestor og dejlig familie, men det betyder at julegaveindkøbene er ret omfangsrige.

At smide stængerne op og læse. Jeg skal læse en masse fantastiske børnebøger, så jeg kan fylde Mit Bogskab med gode anbefalinger.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *