IMG_7386

Jeg er gået på sommerferie! Og det føles G O D T !

De opmærksomme læsere har sikkert bemærket en vis sløvhed i indlæggene de sidste måneder. Men nu er jeg sommerferieramt, så nu skal jeg læse børnebøger og skrive på blog.

Jeg har længe tænkt at juli måned skulle være lidt anderledes på Mit Bogskab – altså længe før både maj og juni også blev anderledes herinde.

Tanken var og er at juli udelukkende skulle stå i sommerlæsningens tegn. Ikke noget med lister og månedens kage. Nix! Kun lækre sommerferiebøger til små og store, for jeg tænkte egentlig også at snige lidt af min egen sommerlæsning med. Forhåbentlig kan jeg krydre stakkevis af sommerlæsning med en enkelt sommerkonkurrence. Det er planen.

Jeg plejede at være sådan en, der læste mange mange bøger i min sommerferie. Men det var før jeg blev Mollys mor. Dengang kunne jeg bruge hele dage og uger på bare at læse bøger i solen. Sådan er det ikke helt længere. De sidste år har jeg nået maksimum tre – fire bøger på en sommerferie. Men nu har der sneget sig en ny form for ferielæsning ind, nemlig højtlæsning med min datter på skødet. MEGA hyggeligt!

Jeg glæder mig til en sommer fyldt med sol (vejrguder – jeg krydser virkelig fingre her!), dejlige bøger, både dem jeg læser for mig selv, og dem jeg læser højt, og selvfølgelig skal min sommer også være fyldt med vaffelis, jordbær og ærter.

Rigtig god sommer!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *