IMG_7965Onsdag i sidste uge var Molly og jeg inviteret til vores allerførste fælles bloggerevent. Anledningen var at bogen Kaninen der så gerne ville sove udkommer på dansk i denne uge. Forlaget Alvilda havde inviteret til eftermiddagshygge, og naturligvis ville vi gerne med.

Molly syntes, det lød lidt spøjst at man kunne holde fest for en bog, men samtidig lød det også vældig interessant.

Vi var de første der kom, og dermed var der fuld bevågenhed på os begge. Molly bekendtgjorde højlydt, og med det samme, at hun altså var meget genert, hvorefter hun talte uafbrudt i en time.

Forlaget var pyntet med balloner, og bordet var dækket med massevis af lækkerier. To sindssyg flotte kæmpekager (der også smagte vanvittig godt), en masse frugt, gulerødder og agurker, kiks, juice, the, kaffe, sodavand og danskvand. Lige præcis danskvanden vender jeg tilbage til!

Alskens lækkerier efter en flok bloggere og deres søde børn havde været på besøg.
Alskens lækkerier efter en flok bloggere og deres søde børn havde været på besøg.

Dengang jeg startede Mit Bogskab, var jeg en kende nervøs for, om det udelukkende var mine forældre og mine tætte veninder, der ville læse med. Jeg havde bestemt selv læst blogs inden jeg startede, dog allermest modeblogs, hvor man lidt kan få fornemmelsen af, at alle sådan set ikke laver andet end at gå til mega fancy bloggerevents.

Dermed er min glæde meget stor, når jeg kan konstatere:

1. Der er andre end mine forældre og tætte veninder, der læser med – og tusind tak for det!

2. Når jeg bliver inviteret til ting, udelukkende fordi jeg har en blog – vanvittigt!

Tilbage til Alvilda og Kaninen der så gerne ville sove. Der stod jeg altså, med min stortalende datter, meget glad og beæret over at være inviteret med, og – jo jeg indrømmer det – ivrig efter at gøre et godt indtryk. Hvad griber jeg ud efter? Danskvanden! Hvad sker der? Den storsprøjter ud over det hele! Som i virkelig meget. Heldigvis fik jeg sat låget på igen ret hurtigt, men stadig ikke helt den super heldige figur jeg havde håbet på at gøre!

Herefter gik det godt, indtil vi skulle gå. Mit helt utrolig generte barn vil ikke med hjem, og bekendtgør med meget klar og tydelig røst at hun ALDRIG vil hjem.

Jeg får endelig overbevist hende om at vi ikke kan blive, og at de enormt søde forlagsmennesker jo også skal hjem. Jeps vi kom først, og gik sidst! Jeg spørger naturligvis, om hun skal tisse, det skal hun ikke, altså ikke før vi står nede i gården ved vores cykel, der skal hun tisse, og det skal gå stærkt! Op igen til forlaget, ind på toilettet, og bedst som vi står der, tisser hun for fulde gardiner ud over det hele!

Så meget for at være inviteret til et vaskeægte bloggerevent.

Undskyld igen Alvilda! Jeg var virkelig glad for at være inviteret med, jeg glæder mig meget til at læse og ikke mindst afprøve bogen, og det var virkelig en både meget hyggelig og super fin eftermiddag.

Alle børnene måtte vælge bøger med hjem! Man oplever et klart pink tema i Mollys valg!
Alle børnene måtte vælge bøger med hjem! Man oplever et klart pink tema i Mollys valg!

4 thoughts on “Et vaskeægte bloggerevent”

  1. Hihi, det lyder genkendeligt – din beskrivelse af Molly, sådan kan min datter også være. Herligt!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *