IMG_7985I oktober glæder jeg mig til…

Pixiudstillingen på Post & Tele Museet i København. Jeg er erklæret Pixi fan, faktisk var ét af mine første indlæg på Mit Bogskab om netop Pixibøger. Ikke nok med man kan se en udstilling om Pixibøger, man kan sørme også være med til fejre Pixbøgerne på Pixidagen den 8. oktober. På denne dag kan man kvit og frit få en gratis Pixi hos den lokale boghandler – afsted med mig!

At læse den nye Vitellobog – jeg er jo bidt af en gal Vitello. I den her skal han til pigefødselsdag hos den hemmelige kæreste, Kamma. GLÆDER MIG!

En ganske særlig fødselsdag. Det er nemlig sådan at Mit Bogskab fylder 1 år. Jep – nemlig – lige præcis. Et år med min helt egen side om børnebøger. Til min store glæde må jeg konstatere at der er andre end mine forældre, der læser med. Juhu!

Kulturnatten – eller gør jeg? Jeg var en relativ flittig gæst i Kulturnatten i mine yngre dage, så blev jeg mor, og kom til at sætte helt enorm stor pris på fredag aften på min sofa. Men måske kan jeg snuppe min datter med, jeg vil i hvert fald se programmet igennem, og se om der er noget, vi skal kaste os ud i.

Efterårsferie! Jeg glæder mig helt enormt i år. Fredag den 9. oktober er først Skolernes Motionsdag, så er det Kulturnat, og så kommer den…Efterårsferien!

Læse om en kanin der bare virkelig gerne vil sove! Og ikke mindst læse den højt for Molly (og dermed afprøve den.)

At læse gyserbøger. Op til Halloween læser jeg TOP uhyggelige bøger, og skriver om dem på bloggen.

Tivoli iklædt orange, spindelvæv og en hulens masse græskar!

Barsel! Når oktober er slut, siger jeg farvel til 0.d – og så er det på barsel med mig. Jeg indrømmer det: Jeg glæder mig.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *