poster_10_OCT_2015

I år debuterer jeg som mor i Kulturnatten. Jeg har nemlig ikke været ude i den, efter jeg fik Molly. Men i år er året, hvor jeg snupper Molly i hånden og med. Når det er sagt, så bliver det ikke den længste Kulturnat for os. Det der med at være 4 et halvt og aftenarrangementer, det harmonerer ikke 100%.

Dermed var min glæde ekstra stor, da jeg så Egmont-huset slår døren op allerede kl. 17. Og til hvad – spørger du måske? Til Rasmus Klump og Pixitrolden såmænd. Fuldstændig perfekt! Du kan se hele programmet for arrangementet på kulturnatten.dk

fbeaecb4-4fd1-490e-8bb8-4d4149e97c0epixi-siger-hej.jpgNår vi har krammet både Rasmus Klump og Pixitrolden går turen til Det Kongelige Teater. Her kan man fra 18 – 19 opleve 1. og 2. klasse optræde på gamle scene. Det kunne jeg godt forestille mig kunne puste liv i balletdrømmene hos både mor og barn. Dette arrangement kan du også læse om på kulturnatten.dk

cdb77bc5-42f5-42ab-87b2-d917980950d1gamle_scene_ude.jpgInden turen går mod drømmeland på Østerbro, kunne vi smutte forbi Københavns Rådhus og smage en sagnomspunden rådhuspandekage, og så er det hjem med os.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *