IMG_7811

Som jeg skrev tidligere på denne fantastiske fødselsdag, så ville jeg blandt andet fejre 1 års fødselsdagen med en konkurrence.

Den kommer her! Du kan vinde den fine Samira og Skeletterne af Camilla Kuhn.

”Inde i kroppen har vi et skelet.”

Samira havde ellers en helt god skoledag, lige indtil hendes lærer siger det der rædsomme med et skelet, og ikke nok med det – læreren har dælme også slæbt et med. Helt ærligt!

Pludselig kan Samira kun se klassekammeraterne som skeletter – også bedsteveninden Frida. Virkelig uhyggeligt kun at gå i klasse med skeletter. Resten af dagen bliver væmmelig for Samira, der er jo skeletter over alt, og ikke mindst inde i hende selv. Da hun bliver hentet, vil hun ikke give sin skelet mor et kram. Ad!

Du kan læse hele mit indlæg om Samira her.

For at få en vinderchance, eller tre, skal du gøre følgende:

Du kan gøre tre ting, og ja – du må gerne gøre alle tre ting, og dermed have tre fantastiske chancer for at vinde:

Du skal skrive en kommentar til dette indlæg, hvor du skriver, hvor gammel Mit Bogskab bliver i dag.

Du kan også deltage på Facebook. Du skal finde billedet her med konkurrencen, og så skal du skrive, hvor gammel Mit Bogskab bliver i dag.

Endeligt kan du deltage på Instagram, hvor du skal finde billedet her med konkurrencen, og så skal du skrive, hvor gammel Mit Bogskab bliver i dag.

Både på Facebook og Instagram gælder den ekstra regel at du skal følge Mit Bogskab, for at være med i konkurrencen. Hvis nu du gør dine venner opmærksom på konkurrencen på Facebook eller Instagram, så vanker der en ekstra vinderchance.

Jeg finder en vinder søndag den 18. oktober!

IMG_8053

 

Tusind tak til Høst & Søn der er de glade givere af fødselsdagsgaven!

8 thoughts on “Fødselsdagskonkurrence”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *