IMG_8577Du skal lære Nalle, Kanin og Kat at kende. De kommer oprindeligt fra broderlandet, men på grund af det nye børnebogsforlag Vilde Dyr er de tre venner kommet til Danmark. I Sverige betragtes Stina Wirséns serie Hvem? som nyklassikere, og de tre bøger er godt nok også vældig fine. Jeg er virkelig betaget af krusedulle tegningerne.

IMG_8581I Hvem sover ikke? skal Kanin sove hjemme hos Nalle, alt er godt lige indtil det er sovetid. Så er alt faktisk galt; sengen er for blød, og der lugter ikke som hjemme hos Kanin selv. Jeg tror, alle kan kende den følelse.

IMG_8578I Hvis baby? er vi hjemme hos Kat. Han er adopteret, men nu er mos mave stor og tyk, og ud kommer en baby. Hvem mon skal have den? – tænker Kat. For den skal vel ikke være hjemme ved ham, der er han jo.

IMG_8583Den sidste bog er Hvem rydder ikke op? Historien foregår hjemme hos Nalle og hans mor og far. Det er tid til weekendoprydning. Mor og far er mega sure og oprydningsagtige, heldigvis kommer der musik på, og så går det lidt lettere. Men midt i en oprydning kan man jo godt komme til at glemme at rydde op.

Du kan finde de tre bøger på forlagetvildedyr.dk.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *