IMG_9059I februar glæder jeg mig til…

Altså jeg er jo på barsel. Så jeg må ærligt indrømme mine planer ikke er vilde og store. Jeg håber dog på at få mere sammenhængende søvn i februar, jeg skal kysse mine to piger, jeg skal amme en hel del, jeg skal skifte et svimlende antal bleer, og jeg skal gå massevis af kilometer med barnevognen. Det opsummerer faktisk ret godt, hvad denne måned står på herhjemme.

Udover ovenstående glæder jeg mig nu også til…

Mollys fem års fødselsdag. Jeg ELSKER at fejre Mollys fødselsdag. På selve dagen kommer børnehaven på besøg, og i weekenden efter kommer hele vores familie. Traditionen tro skal jeg lave Othellolagkager, du kan finde opskriften her.

Når man er skolelærer, så er fastelavn en lillebitte smule noget, man gruer for. I hvert fald hvis den skolelærer er mig. Men hvis man er på barsel, og skal koordinere eget barns kostume, ja så er det en fest. Molly har besluttet sig for at være Rosa fra Rouladegade. Jeg glæder mig!

IMG_9030Jeg skal naturligvis også læse bunkevis af lækre børnebøger, så de kan blive anbefalet her på Mit Bogskab.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *