Se – i denne her måned sker der noget helt særligt, og jeg har sådan ca. glædet mig i et år. I slutningen af måneden har jeg fødselsdag, og ikke en hvilken som helst én af slagsen – jeg bliver simpelthen 40 år. 40! Jeg har inviteret 15 til brunch på selve dagen og lige lidt over 50 til frokost weekenden efter. Og nu… Corona. Så om vi bliver 15, 50 eller udelukkende mit selvvalgte og til dels selvskabte fødselsdagscrew, det må tiden vise. 

Jeg så også frem mod påskeferien, men med flere ugers nedlukning bag os, så er påskeferien bare gledet ind i det – på nær selvfølgelig – påskeæggene. Jeg knuselsker marcipanpåskeæg

I april læser jeg altid primært gule bøger… måske, næsten.

Jeg skal naturligvis også læse, der er både påskebøger, bøger om en anden af månedens store fødselarer (ingen sammenligning i øvrigt) og Ibbys læseudfordring på programmet. Vi starter måneden i vores sommerhus, og så må tiden vise, hvor længe vi bliver. 

Hvad mon I glæder jer til i april?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *