IMG_8200Må man egentlig give sin lillesøster væk? Faktisk virkelig ikke. Kan man sommetider have lyst til det? Ja, det kan man! Det får Mathilde også lyst til.

Det starter ellers godt. Endelig endelig endelig kommer lillesøster, sådan nogen skal man jo vente utroligt længe på. Hele familien kommer for at beundre det lille vidunder. Men det er som om ingen kan høre, det Mathilde kan. Nemlig at lillesøster bare skriger og skriger, og fordi hun skriger så meget, spørger Mathilde helt diskret: Hvornår skal hospitalet egentlig have lillsøster tilbage? Det viser sig, hun skal blive.

Herfra bliver det besværligt. Mathilde vil da gerne prøve at lege med lillesøsteren, men det bliver for vildt, synes mor og far. På en tur til Zoo går det også galt, og også i supermarkedet, så Mathilde beslutter sig for en ny god løsning. Her kommer det ind, det med at give sin lillesøster væk.

Mathilde bliver storesøster er en rigtig fin historie om det både dejlige og ret irriterende ved små søskende. Bogen er én ud af en serie på fire bøger om Mathilde. Forfatteren bag er Tine Bruun (du kan læse mere om hende her), og illustrationerne er lavet af Dina Gellert.

Bogen udgives på Alvilda, den kan blive din på alvilda.dk.

Tak til forlaget for bogen. Molly fik den i gave til det bloggerevent vi deltog i september sidste år.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *