Så er der godt nyt til alle Amulet fans. Bind tre udkommer i dag, og det er præcis lige så spændende, hæsblæsende og medrivende som i bind et og to. 

Eventyret fortsætter, og Emilys og Navins gruppe vokser, men altid lurer spørgsmålet: Hvem kan man stole på? Emily kæmper både med sin nye position som den udvalgte, hvis hun da overhovedet er det, og med amuletten. Sidstnævnte skal hun lære at kontrollere, både hvordan hun bruger den men også den enorme magt den giver hende. Vi kommer som læsere længere og længere ind i den anden verden, der byder på både smukke og uhyggelige steder, og man skal hele tiden lige læse bare en side mere… – og så ender bogen med en cliffhanger, der nærmest tvister hele historien. I hvert fald var jeg tæt på lige så forbløffet som Emily. Heldigvis har jeg hørt en lille fugl synge om at bind fire udkommer i sensommeren. Jeg krydser fingre!

Amulet 3 Byen bag skyerne er tredje bind af i alt ni i serien Amulet, der er skrevet og illustreret af japansk-amerikanske Kazu Kibuishi, og har en trofast stor internationale læserskare. Jeg vil tænke at læsere fra 2. klasse kan få en fantastisk læseoplevelse med bøgerne, der i høj grad er båret af illustrationer. Læs dem!

Herhjemme udgives bøgerne af Alvilda.

Du kan læse om de to første bind i dette indlæg.

Tak til forlaget for anmeldereksemplar af bøgerne.

I samarbejde med Alvilda har jeg fået mulighed for at lave en konkurrence, hvor du kan vinde de tre første bind. Læs mere i morgen på Instagram og Facebook.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *