Åh ja nytårsforsætter – de er svære at holde af, og endnu sværere at sige sig helt fri for. Har vi ikke alle haft et eller ti i årens løb? For mit vedkommende er det altid noget, der nager lidt. Det kan være noget med lige at tabe en fem kg, noget med at løbe mere, noget med mere salat, noget med at gøre mere ud af mit hår. Altså noget jeg gerne vil forbedre ved mig selv. I virkeligheden er det jo en lidt tosset måde at gå ind i det nye år. Jeg burde kigge på alt det, jeg synes er toppen, og så bare give den fuld gas. Mere Peter Beier chokolade til mig i år!

Nå, og så til det, det skal handle om. Sidste år lavede jeg et indlæg om bognytårsforsætter, og ikke nok med det, jeg lavede også et # på instagram: #bognytårsforsæt. Det blev ikke den dunder succes, jeg håbede på. Men det stopper ikke mig, jeg fortsætter ufortrødent, og opfordrer igen alle til at bruge det. Jeg er da så nysgerrig efter, hvad I gerne vil læse i det kommende år.

Hvordan gik det så med mine #bognytårsforsætter fra sidste år. Fuldstændig som med alle andre nytårsforsætter jeg nogensinde har lavet. Knap så godt. Jeg ville gerne kaste mig over Mimbo Jimbo serien, dét gik fantastisk, og jeg blev helt vild med Mimbo Jimbo.

Så ville jeg gerne læse Paddington. Hm…det er som om, jeg ikke kan komme mere end et par sider ind i den. Den bog vil ikke læses af mig! Sidst men ikke mindst ville jeg læse Ken Folletts Giganternes Fald. Jeg har end ikke taget den ned fra bogreolen. Så øh…

Men men men – jeg kaster mig naturligvis hovedkulds ud i flere bognytårsforætter i år, og her må jeg jo så komme med en indrømmelse af de HELT STORE! Så stor at den uden tvivl kvalificerer til #sortlitterærsamvittighed: Jeg har aldrig læst Den lille Prins. Sådan! Jeg sagde det. Jeg tror måske, jeg har røbet det før, men det går jo ikke. Den skal jo læses.

IMG_8681Den næste jeg kommer med…uh – jeg kan næsten ikke få det sagt. Jeg ved ikke, om det er værre eller bedre end ikke at have læst Den lille Prins. Men jeg lover det her også kvalificerer til #sortlitterærsamvittighed. Her kommer det: Brødrene Løvehjerte. Jamen altså. Ok – 2016 bliver året hvor jeg læser de to klassikere. Punktum.

IMG_8684Nu håber jeg virkelig at høre jeres #bognytårsforsæt(ter).

IMG_8678

2 thoughts on “#bognytårsforsætter år 2”

    1. Ej hvor er det fint! Det er da et par gode udfordringer, jeg glæder mig til at følge med:-)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *