IMG_9701Er du vimmer for en fuldstændig fantastisk forårsdag, det har været i dag. Jeg får lyst til at eje mit eget hus med en fin lille have til. Jeg får lyst til at eje havemøbler og plantekrukker. Jeg får lyst til at være udenfor hele dagen.

Nu er det sådan at jeg hverken er husejer, havemøbelsejer, og jeg har faktisk heller ikke en eneste plantekrukke – men alt det har min lille yndlings årstidsbjørn, Bruno.

IMG_9734Jeg har tidligere skrevet om mit crush på den lille fyr, og hans hund Maja. De to venner optræder i fire bøger, én for hver årstid, og jeg er ret pjattet med dem.

Bøgerne kombinerer de fineste illustrationer med en enkel historie og lidt faktabogs præg. Jeg er forelsket!

I Forår! jubler Bruno er det både tid til forårsrengøring, madkurv og frøsåning.

IMG_9735Bruno bøgerne skrives og illustreres af Gunilla Ingves, herhjemme udgives de af Lamberth, du kan finde årstidsbjørnen Bruno på lamberth.dk – og så kan du holde et vågent øje med Mit Bogskab i morgen, for det er nemlig konkurrencetid!

Tak til forlaget for anmeldereksemplar af bogen.

IMG_7407Du kan læse om Brunos sommerdag her.

IMG_8477Du kan læse om Brunos vintersysler i dette indlæg.

One thought on “Der er forår i luften”

  1. Jeg elsker de lyse morgener og aftener – min dreng elsker ar trampolinen er sat frem ?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *