IMG_0769

Sardinien! – Vi grovudnytter barselslivet i kombination med at Molly først starter i skole næste år, og drøner en uge til den italienske ø bedst som alle andre starter i skole igen. Jeg skal spise rå mængder is, svømme, få sol på næsen og forhåbentlig også læse en bog eller to. Det kan siges helt kort: GLÆDER  MIG!

Vel hjemme starter Agnes og jeg til rytmik igen, jeg elsker rytmik. Jeg er tæt på lige så begejstret som babyerne.

Læsning. Jeg skal denne måned fordybe mig i Torben Weinreichs Historien om Børnelitteratur. 

At vores hverdag herhjemme begynder igen. Jeg elsker ferie, og jeg glæder mig mega meget til Sardinien, men jeg kan faktisk også vældig godt lide hverdagen. Jeg får et ret travlt efterår, på trods af jeg er på barsel, så skal jeg faktisk drøne lidt rundt frem til jul, og jeg er forventningsfuld omkring det hele.

At læse skolestartsbøger. Det kommer sikkert ikke som en overraskelse at jeg knuselsker skolestart. I lighed med sidste år kommer der i denne måned bøger om denne magiske tid på året, hvor skoletasker, bogbind og blyanter skal luftes enten igen eller for første gang!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *