IMG_7180

Det er fire dage siden, der har været nyt på bloggen.

Er det fordi, jeg har haft susende travlt med at læse skønne børnebøger, der kan komme på bloggen?

Nix! Jeg har haft travlt med at bage.

Jeg blev 35 år i går. Jeps! 35. Jeg synes, det niver lidt den her gang. I den anledning og i anledning af min kærestes 36 års fødselsdag i mandags, havde vi inviteret 23 familiemedlemmer til kagebord.

Der skal en del kage til 23 personer. Jeg lavede selvkomponerede jordbærtærter, en brownie, en sandkage med lemoncurd creme og hindbær på toppen og sidst men ikke mindst én af mine yndlingskager; træstammer.

De blev, i al beskedenhed, virkelig gode de træstammer. Jeg fulgte opskriften hos Emiliy Salomon. Prøv den! Det er MUMS!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *