IMG_8935Jeg er faktisk slet ikke i tvivl om, den her bog vil være et monsterhit på langt de fleste børneværelser. Altså den hedder Pølsebæ – what’s not to like?

Det er nok mere forældrene, jeg bekymrer mig for. Umiddelbart er min datter ret ferm til selv at inkorporere lort og prut i det daglige sprog, så behøver jeg at forære hende pragtordet pølsebæ oveni? Jeg tænker, der er andre børn, der er nøjagtig lige så gode til den slags? Læs: Jeg håber virkelig, andre har samme udfordringer med lort og prut.

Men når alt det er sagt, så er Pølsebæ en sjov bog om en kanin, der kun kan sige ét ord. Du har sikkert allerede gættet det, det er selvfølgelig pølsebæ. Den stakkels lille kanin bliver spist af en stor ulv, og hvad kan den så sige efter kaninmåltidet…? Ja gæt selv.

Bogen er skrevet og tegnet af Stephanie Blake, og herhjemme udgives den af ABC Forlag. Du kan finde din helt egen Pølsebæabc-forlag.dk.

Tak til forlaget for anmeldereksemplar af bogen.

IMG_8931

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *