mikon awaed_FullSliderWidthMit Bogskab er nomineret sammen med 24 andre bogbloggere af Mikonomi til en blogpris. Ret vildt! Jeg er virkelig stolt og glad for at de har tænkt på lige præcis min blog, da de fandt de 25 nominerede.

Jeg er ikke ligefrem den prisvindende type. Jeg kan komme på to priser, jeg tidligere har vundet. Den første var i børnehaven. Her fik jeg prisen for de bedste og mest skæve hop over sjippetov. Prisen kom i form af en meget flot medalje.

Når nu jeg skriver skæve hop, så forstår I nok at jeg IKKE var en god sjipper. Sådan overhovedet. Måske tror jeg mest prisen blev givet for de utallige mærkelige forsøg, jeg gjorde ud i sjippekunsten. Jeg lærte det meget sent. Men jeg lærte det. At sjippe er jo et vanvittigt koordineringsarbejde!

Den anden pris vandt jeg i folkeskolen. Jeg vandt prisen som bedste hepper. Der var noget fodboldturnering, jeg var selvfølgelig ikke med på holdet (igen: vanvittigt koordineringsarbejde at spille fodbold!) – men jeg heppede på sidelinjen. Jeg er, i al beskedenhed, en excellent hepper. Så her var prisen virkelig fortjent! Jeg går helt ind på hep. Det er med hop, det er med skrig, og også ofte tårer. Jeg synes, det kan være meget rørende at se andres præstationer. Jeg vandt en relativ grim hvid jerseytrøje med rød skrift.

På trods af de to priser, vil jeg stadig karakterisere mig som den IKKE prisvindende type. Derfor er min glæde enorm over bare at være nomineret.

Hvis I vil læse den meget fine begrundelse for nomineringen, læse om de andre bogbloggere eller stemme – ja så kan I finde det hele lige her på mikonomi.dk – jeg vil NATURLIGVIS blive overordentlig glad, hvis I vil stemme på Mit Bogskab.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *