IMG_7392Hurra! Så er det tid til en konkurrence igen!

Du kan vinde fire dejlige sommerbøger til din ferie højtlæsning.

Du kan vinde Kig og Snak om stranden, Sommer! Jubler Bruno, Det vidunderlige æg og sidst men ikke mindst Manne graver et hul.

Alle fire bøger har været en del af julis sommerferielæsning her på Mit Bogskab. Du kan læse om dem her, her, her og her.

Konkurrencen er lavet sammen med forlaget Lamberth, der har doneret bøgerne. Tak for det!

Og hvordan kan du så deltage?

Denne gange er der mange vinderchancer. Du kan deltage her, på Facebook og på Instagram. Du er meget velkommen til at deltage alle tre steder, det øger bare din mulighed for at vinde.

Hvis du vil deltage herinde, skal du skrive en kommentar til dette indlæg, hvor du skriver hvem du allerhelst vil læse bøgerne højt for.

Hvis du vil deltage på Facebook, skal du ”synes godt om” Mit Bogskab, og så smide en kommentar til konkurrencebilledet, hvor du skriver, hvem du allerhelst vil læse bøgerne højt for.

Hvis du vil deltage på Instagram, skal du følge @mitbogskab, og smide en kommentar til konkurrencebilledet, hvor du igen skriver, hvem du allerhelst vil læse bøgerne højt for.

Både på Facebook og Instagram er du mere end velkommen til at tagge dine venner, så de også kan deltage i konkurrencen.

Vinderen findes den 22. juli – Held og lykke!

2 thoughts on “Sommerkonkurrence”

  1. Perfekt med en strandbos at læse højt for min datter – særligt nu sol og strand nok er nemmest at finde i bøger i år 🙂

  2. Hej Mit Bogskab.
    Jeg ville læse Strand-bogen for min mindste og så ville jeg læse de tre andre for Adam eller få storebror til at læse dem for ham? Det kunne måske også være en mulighed.
    Tak for en skøn skøn blog.
    KH 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *