img_2096

 

Først og fremmest et rungende GODT NYTÅR til jer, der læser med!

Mon I undrer jer over manglen på indlæg her mellem jul og nytår? For jeg må indrømme der har været lidt stille, og mere end planlagt. Men der er en forklaring, og den kommer her:

Vi har haft en jul med fart over feltet. Vi har en meget stor familie, og vi er vilde med dem – også i julen, så vi styrter rundt for at se dem allesammen. Dernæst har vi jo selv tilføjet et helt menneske mere til den her kæmpe familie, og hun har fødselsdag den 27. december, så der havde vi lige de 30 nærmeste til boller og fødselsdagskager. Og oven i det er jeg jo startet på et vanvittig skønt og mega fedt studie, men øhm… der skulle jeg sørme lige aflevere en eksamensopgave, så det har været en jul med fart på, fødselsdag og eksamensopgave.

Jeg kan i øvrigt oplyse det øverste billede er taget på Nordhavn St. i dag kl. 7.20. Tasken I ser er min skoletaske – jeps – rigtigt gættet. Min barsel er slut. Deraf de indledende suk, hyl og vræl.

Men nok klynk. Børnebøger skal der til, og I får januars første i morgen.

img_1942

Jeg er ordensmenneske, og også når jeg skriver eksamensopgave.

2 thoughts on “Suk, hyl, vræl”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *