Vitello er en heldig kartoffel, for Gregers har inviteret ham og mor på charterferie til et land, der hedder Gran Canaria. Det er jo ikke Italien, men skønt alligevel, siger mor. Vitello derimod er ekstatisk. Det er den første udenlandsrejse, og ALT er spændende. Taxaen, lufthavnen, flyveturen, ankomsten til hotellet – men selvfølgelig allermest poolen.

Og nu er det jo Vitello, så selvfølgelig er der noget, der ikke går helt som planlagt. Der er noget med en pool og en softicemaskine –  men heldigvis ender det hele som altid trygt og godt. Ikke i rækkehuset hjemme ved ringvejen, men i dobbeltsengen mellem mor og Gregers og med tegnefilm på tv’et.

Jeg er absolut fan af serien, og i år han sandelig været begivenhedsrigt for drengen de kaldte Vitello. Han er både startet i skole og rejst på charterferie, jeg synes også han er vokset – i hvert fald ud fra bogens forside at dømme.

Du kan læse om Vitellos skolestart i dette indlæg.

Serien om Vitello, Vitello rejser på charterferie er bog nr. 21, er skrevet af Kim Fupz Aakeson og illustreret af Niels Bo Bojesen. Bøgerne udgives af Gyldendal.

Tak til forlaget for anmeldereksemplar af bogen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *