IMG_7764

I september glæder jeg mig til…

Buster Filmfestival. Hvert år tænker jeg, nu skal det være – og i år der bliver det! Jeg ved godt, hvad vi skal se, og det er langt under halvdelen af, hvad jeg kunne have lyst til. Jeg skriver på et indlæg om alt det, jeg egentlig gerne ville se på Buster, og om det jeg rent faktisk skal se sammen med Molly.

Karmaboy. Jeg har simpelthen glædet mig til at læse den bog, lige siden jeg så den skulle komme. Nu ligger den klar på mit bord, og jeg har en forventning om, jeg skal tude af grin.

At tælle sammen med en zebra. Jeg skal se nærmere på Zebrasymfoni, og sørme også til Zebrakoncert sammen med Molly.

En tur til Rom. Min kæreste, Jesper, og jeg tager til Rom alene. Jeg glæder mig helt vanvittigt. Vi var der, lige da vi var blevet kærester, og nu skal vi tilbage, og spise store is, pizzaer, pasta, bruscheta og bare nyde byen. GLÆDER MIG!

Se Molly danse. Min fire et halvt årige går til dans hver søndag. Det er en form for vitamin lykkeindsprøjtning at se på. Jeg vil ikke lige umiddelbart kalde hende et talent. Men nøj hun er så mega kær, når hun tripper rundt over gulvet, som oftest i stik modsat retning af alle andre.

At læse Den store djævlekrig. Bind fem i serien udkommer i denne måned, og jeg er godt i gang.

At grundtænke over hvordan en meget vigtig 1 års fødselsdag skal fejres. Mit Bogskab fylder simpelthen 1 år i midten af oktober. Det kræver naturligvis planlægning!

Sensommeren. Jeg elsker forår og sommer – men sensommeren og snerten af efterår, det kan nu noget helt specielt, synes jeg. Med mindre det regner. Regn er bare ikke særlig festligt!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *