Så det er cirka sådan her: Hvis du er teenager, så læs Det bliver et langt liv. Hvis du er forælder til en teenager, så læs: Det bliver et langt liv. Hvis du er forælder til en tween, så læs: Det bliver et langt liv. Hvis du selv har været teenager, så læs: Det bliver et langt liv.

Det her er så genkendeligt. Der bor nemlig åbenbart stadig en teenager inde i mig, der er små tvær, usikker, og sur på alle dem, der er sejere. Jeg er 1:1 enig i bagsideteksten:

Til alle jer, der kun har menstruation i tre dage.

Jer, hvis hud kan tåle alt.

Jer, der kan spise som I vil.

Jer uden allergi.

Tillykke.

Jeg hader jer.

Da jeg ikke er teenager, ville en tilføjelse på min liste være:

Jer, der kan tage jeres normale jeans på lige efter en fødsel.

Det bliver et langt liv er den seneste udgivelse fra StineStregen, og igen er jeg helt enormt begejstret. Bogen indkapsler fuldstændig teenagelivet for både teenager og forælder i en række striber, og jeg føler mig lige dele som bogens hovedperson; teenageren og som hendes helt enormt pinlige mor. Suk. 

Det bliver et langt liv udgives af Gads Forlag.

Tak til forlaget for anmeldereksemplar af bogen. 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *