IMG_0030Denne weekend var min kæreste og jeg i Rom. Jeg elsker Rom. Første gang vi rejste sammen, tog vi også til Rom, det er lidt over seks år siden, så mens andre par måske har en sang – så har vi en by. Rom.

Fordi vi begge har været der flere gange, skulle vi ikke på den måde på sightseeing. Vi skulle dase, spise lækker mad og store is. Mums.

IMG_7892Når man, som jeg, interesserer sig en hel del for børnelitteratur, er første stop gennem byen naturligvis i en god stor boghandel, hvor man styrer direkte mod børneudvalget.

IMG_7898Vi havde ca. 30 grader hver dag. Sindssygt lækkert og sveddryppende varmt.

IMG_7896Vores hotel havde en super fin og stor tagterrasse med udsigt til Peterskirken. Heroppe blev morgenmaden serveret. Jeg må sige alting bare smager bedre i Rom.

IMG_7893Jeg indrømmer det, jeg spiste en hel del is. Den ene af dem blev serveret på hovedet.

IMG_0019Lige meget hvor man kigger hen, er der smukke ting at se.

IMG_7899Jeg faldt lidt i svime over en sæbebobler, og savnede lige en lille smule Molly, der ville elske de kæmpestore krabater.

IMG_0024

IMG_0023

IMG_7907Til højre for Pantheon ligger en ret skøn papirhandel. Men ikke nok med de sælger papir, så kan man også, for en mindre formue, få sit eget bogskab i miniatureformat. Ret fint – men det kom godt nok ikke med mig hjem.

IMG_0027Og her er jeg så. Vi har fået et nyt kamera. Det kan sådan ca. alt – tror jeg. Jeg er i tvivl om, jeg nogensinde finder ud af alt det, det egentlig kan. I baggrunden skimtes Jespers trætte fødder.

Jeg glæder mig allerede til at komme tilbage!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *