IMG_6354

Åh jeg kan godt lide Kis, og Snitten og Ole Madsen. Kis har hentet Snitten helt omme på den anden side af jorden, han var simpelthen den dreng, hun havde drømt om hele sit liv. De to bor sammen, og man forestiller sig, de bor meget langt ude på landet. Lige pludselig forstyrrer et telefonopkald freden. En eller anden i den anden ende vil tale med Kis. Dét er ikke populært hos Snitten. For hvad nu hvis Kis pludselig bare stopper med at være Snittens Kis, og Snitten ikke længere er den vigtigste i Kis’ liv?

Snitten bliver så rasende at han næsten ikke kan være i egen krop. Og midt i det kommer Ole Madsen. Åh Ole Madsen! Han er rar. Jeg er sikker på han altid går i strik, blød vamset strik – ikke sådan noget der kradser.

Jeg er altså virkelig vild med den her bog. Jeg kan godt lide stemningen i den, jeg har også lyst til at spise en ostemad hjemme i køkkenet hos Kis.

Det er Hella Joofs debut som børnebogsforfatter, bogen har allerede vundet BMF’s børnebogspris, og er altså nu med i kapløbet om Orlaprisen 2015.

Bogen er illustreret af Cato Thau-Jensen, jeg er helt vild med dobbelopslaget hvor Snitten rider på en ildspyende drage. For præcis så vred er han!

Bogen er udgivet på Carlsen, og du kan på dr.dk/orla stemme og høre et uddrag.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *