IMG_1821

”Jeg er et barn af bøger. Jeg kommer fra en verden af historier”.

Mine forventninger var helt og aldeles i top, så da jeg i dag modtog den spritnye Børn af bøger måtte jeg næsten tage helt tilløb til at åbne den.

Men jeg fik åbnet den, og den er fantastisk. FANTASTISK! Den er næsten så skøn at jeg har svært ved at helt at beskrive hvorfor, den er så utrolig skøn og fantastisk.

Historien er egentlig helt enkel og kort. En lille pige, et barn af bøger, sejler ud på et hav af ord og fantasi, for at hente en lille dreng. Sammen tager de ud på en rejse over høje bjerge, gennem en eventyrlig skov og til drømmeland. Bogen har både tekst, billeder og tekstbilleder, og den er så eventyrlig at det næsten ubegribeligt. For alle os der elsker børnelitteratur er det her en perle. En nyklassiker.

Jeg tænker, jeg vil bruge hele min weekend på Barn af bøger. For hvilke bøger har egentlig formet os til at blive børn af bøger?

Jeg er fuld af bogkærlighed i dag.

Bogen er blevet til i et samarbejde mellem Oliver Jeffers og Sam Winston. Den udgives herhjemme af Gyldendal. Skynd jer ind på børnafbøger.dk, hvor I også kan se en booktrailer for bogen, og del dine egne tanker om hvilke bøger der har gjort dig til et barn af bøger på Instagram #barnafbøger.

Tak til forlaget for anmeldereksemplar af bogen.

IMG_9109

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *