IMG_1825

En pige, der hedder Lilla, og en talende kat, der hedder Løve, det er hovedpersonerne i StineStregens to nye (ret kære) billedbøger for de mindste.

IMG_1828

I den første bog, den slet og ret hedder Lilla og Løve, får Lilla en kat i fødselsdagsgave af sin far. Når man sådan får en kat, sin helt egen kat, så må man vel også selvom, hvad den skal hedde? Det viser sig bare at katten dels har et navn og dels har sin egen mening (og stemme – ikke mindst).

IMG_1829

I Lilla og Løve er ikke bange for noget driller de to hinanden med, hvad de hver især er bange for. Lige indtil de begge sidder højt oppe i et træ, så er den leg pludselig ikke særlig sjov længere.

Bøgerne om Lilla og Løve er fine, sjove og kære – og så minder Lillas udseende en lille smule om Alfons Åbergs, og det er egentlig ret hyggeligt. Find en 1-3 årig nær dig, og gå fluks ombord i de her to fine nyudgivelser.

Bøgerne udgives af Gyldendal. Du kan læse mere om forfatteren på stricktlystine.com, og følge StineStregen og hendes kat (der minder en hel del om Løve) på Instagram.

Tak til forlaget for anmeldereksemplar af bøgerne.

2 thoughts on “Lilla og Løve”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *