IMG_6207

Hvis jeg flytter i en flaske er en samling digte til børn. Og hvilken samling! De er farverige og fyrrige, og man har lyst til at læse mere. Det er en form for digtsamlings page – turner.

Jeg vil faktisk sige, en hel del af digtene egner sig lige godt til børn og voksne. Mine personlige favoritter er En stjerne er født, Underligt og stille og Sneglen Fie. Tre smukke poetiske digte om liv og død – dem er jeg helt vild med!

Jeg skrev i sidste uge et indlæg om rim og remser, det kan du læse her. Jeg er fan af rim og remser, og jeg oplever, det kan udvide børns sproglige bevidsthed, fra de er helt små.

En del rimbøger henvender sig til de yngre børn. Denne bog henvender sig til de lidt større børn (ja, og også til voksne).

Bogen udkommer i dag den 12. januar 2015. Altså i samme måned hvor Halfdan Rasmussen ville være blevet 100 år. Det er egentlig ganske passende, for der er drysset lidt Halfdansk magi og stjernestøv udover digtene.

Bogen er skrevet af debutant Christine Lund Jakobsen, du kan læse mere om hende på turbineforlaget.dk – illustrationerne er lavet af Jørgen Eivind Hansen. Den er udgivet på Turbine, og du kan få fingrene i den lige her.

Du kan også klikke ind på Instagram @Mitbogskab, for her kan du vinde bogen! Jeg har nemlig været så heldig at forlag og forfatter har givet mig et eksemplar til en konkurrence. Juhu!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *