IMG_7941I dag var det dagen, hvor Molly og jeg, sammen med en stor og en lille veninde, tog til Buster Filmfestival.

På Frederiksberg Hovedbibliotek var vi først til koncert med Janne Aagaard og hendes sambaglade zebra, og derefter så vi Kasper og Sofie på Safari.

Janne Aagaard er forfatteren bag Zebrasymfoni, som jeg skrev om forleden dag. Koncerten var super fin, og stort set alle børn endte på et eller andet tidspunkt på scenen som et dyr. Eksempelvis gav Molly den som abe nr. 2. Der var en masse god musik, og historien om zebraen, der egentlig er på vej væk fra Zoo er vældig fin.

IMG_7940Koncerten sluttede med et fint zebrakys.

IMG_7945Efter en kort pause var det filmtid. Kasper og Sofie er et meget stort hit herhjemme. Hvis du ikke kender det, så kan det findes på Ramasjang. Afsnittene er relativt korte, men her var det en hel film.

Sofies mor skal til Afrika, hun skal arbejde som dyrlæge på en venindes farm. Med sig tager hun Sofie, Kasper og morfar. Sofie har naturligvis frk. Kanin med og under Kaspers arm sidder hr. Løve.

Filmen er fuld af vilde dyr, nye venskaber, farlige løvefangende typer, en luftballon og et par heltemodige redningsaktioner. Kort sagt en perfekt Kasper og Sofie film.

I morgen kommer der en lille overraskelse her på Mit Bogskab. En overraskelse i samarbejde med Janne Aagaard. Det er noget med en zebra, og det er noget med at tælle til ti – og så siger jeg ikke mer’!

Kasper og Sofie, med deres nye veninde, leder efter en løvemor.
Kasper og Sofie, med deres nye veninde, leder efter en løvemor.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *